17/4/14

1000 dies

El mercadet del barri de la Carretera de Barcelona de Ripoll ha celebrat els seus 1000 dies (2,5 anys) de posta en marxa, amb unes vint-i-tantes parades consolidades de presència regular al llarg de l'any.

És el segon mercat setmanal de Ripoll, que es concentra al sector de la Plaça Vila de Prada, Carrer de Josep Ma. Pellicer i Carrer Núria, en el barri més poblat de Ripoll i amb vocació de ser un mercadet complementari -en cap cas substitutiu- del mercat setmanal dels dissabtes.

El mercadet dels dimecres ha aconseguit captar el públic local però també públic de les petites poblacions veïnes de Ripoll fins i tot del nord d'Osona i d'aquelles persones que per diferents motius no els era convenient o possible assistir al mercat dels dissabtes i que s'havien acostumat a anar a d'altres poblacions (St Joan, Olot, Vic, Manlleu, Campdevànol...), amb la conseqüent fuga de consum fora de Ripoll.

El mercadet és molt ben valorat tant pels veïns de la zona, com els ripollesos en general, la Unió de Botiguers de Ripoll, les entitats veïnals i el conjunt dels establiments de serveis, hosteleria i comerç de la zona pel moviment de persones que aprofitant la cita setmanal passegen i volten pel sector; i des de  la regidoria de comerç de l'Ajuntament de Ripoll es fa un seguiment puntual de la seva evolució i funcionament.

El projecte del Mercadet es va complementar amb la dotació d'una nova zona d'aparcaments gratuïts a l'Av Ripollès amb unes 35 places que són molt ben valorades en el barri i especialment els dimecres.

El Mercadet també s'ha promocionat en diferents webs que informen dels mercats setmanals i populars de Catalunya.

Enllaç a la notícia per TVR :
http://televisiodelripolles.xiptv.cat/esports-en-xarxa/modetv?chapter_id=145568