9/1/12

Carta als Reis

Benvolguts reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar,

Tots els ripollesos i ripolleses estem molt contents de rebre-us un cop més a la nostra vila, és un gran honor tenir-vos aquí. Sabem que esteu molt enfeinats, i tot i així heu vingut per rebre les cartes i les peticions dels nens i nenes de Ripoll, i els que estan aquests dies a Ripoll. També suposo i espero que també ens portareu alguna cosa als més grans, pares, mares, avis, àvies, besaris i besàvies...

Us haig de dir estimats reis Mags que gairebé tots els nens i nenes de Ripoll s’han portat força bé aquest any, si més no aquests últims dies... per tant us demano tots ells rebin algun regal de part vostra.

Com a alcalde de Ripoll també haig de fer-vos algunes peticions en nom de tota la ciutadania. Hem tingut un any una mica difícil, i tot i que sou reis mags, ja sé que no podeu resoldre tots els problemes del món i del nostre poble, però de tota manera per demanar que no quedi:

Us demanem per sobre de tot feina a Ripoll. Un lloc de treball digne per a tothom.

Ens agradaria també poder tenir la doble via de ferrocarril... i si això no és possible... que almenys els trens siguin una mica més puntuals i que ens posin els vagons nous que ens van prometre per aquest any.

Us demanem també que ens arreglin l’entrada a Ripoll per la C-17, us agraïm que aquest any ens hagueu portat els 4 carrils fins a Ripoll, ens han anat molt bé... però si poguéssiu fer-nos de mitjancers aniria bé que ens acabessin de fer les obres fins a l’entrada del poble per fer-la més digna però sobretot més segura.

Us demanem que ens concediu a tots perseverança, pau, paciència i solidaritat... i que en aquests temps difícils siguem capaços d’ajudar-nos els uns als altres amb generositat.

Per la nostra part ens comprometem a treballar plegats amb honestedat i rectitud. Volem servir al nostre poble i ens mena una gran il·lusió per complir els somnis dels ripollesos i ripolleses.

Estimats reis, un cop més us donem la benvinguda a Ripoll, porteu regals i joguines als nostres nens i nenes durant aquesta nit, que tingueu molt bon viatge de tornada cap a Orient, i no us oblideu de tornar l’any vinent, moltes gràcies Melcior, Gaspar i Baltasar!!!