9/6/09

El Crit de l'empresariat gironí

El Crit de l'empresariat gironí

L'empresari gironí també va cridar ahir a Girona al Palau de congressos, també va alçar la veu i reivindicar solucions i mesures que ens facin sortir de la crisi.

El crit, la reivindicació, sempre ha anat molt lligada als moviments obrers, sindicals, d'esquerra... De la mateixa manera que la dreta no feia manifestacions, els empresaris no cridaven. Però d'un temps ençà la dreta es manifesta, de fet es manifesta molt omplint carrers, places i avingudes, portant pancatres i lemes i cridant i cantant consignes... I ara, d'un temps ençà, l'empresari també crida i reinvindica... i ben fet que fa!...
L'empresari gironí, l'empresari en general, sempre s'ha explicat, ha exposat les seves opinions, punts de vista, propostes i decisions. Però en aquesta agònica crisi que afecta a l'agònica situació de les empreses, l'empresari gironí, també l'empresari en general, però ara específicament el gironí, crida. I crida, suposo, per ser escoltat, per fer-se sentir si és que algú no l'escolta...

L'empresari gironí cridava ahir al vespre, dilluns 8 de juny a l'Auditori Palau de Congressos de Girona, per boca de la FOEG en la jornada CRiT de l'empresari gironí, on el seu president va presentar el seu decàleg de reivindicacions per fer front a la crisi:

1.- Execusió de les infraestructures compromeses
2.- Injecció de diner en el mercat. Facilitar el finançament a les empreses i famílies
3.- Nou model del sistema fiscal. Reducció d'impostos
4.- Reforma del mercat laboral
5.- Simplificació dels tràmits burocràtics
6.- Reforma estructural del funcionament de l'administració local, autonòmica i estatal
7.- Finaçament just per Catalunya
8.- Eficàcia del sistema judicial, garantint la seguretat jurídica
9.- Potenciar la formació
10.- Aposta per l'educació i la cultura del treball i l'esforç, patrimoni de la nostra identitat

Des de Ripoll i el Ripollès, una representació empresarial de la UIER i l'AIJER, varem ser presents a l'acte, varem cridar i varem subscriure el decàleg. Els empresaris del Ripollès també cridem !!!!