22/6/13

El Comte Guifré adreça una invitació al MH President Artur Mas

En el marc de la inauguració de l'Exposició filàtèlica i Numismàtica de Ripoll el passat 18 de maig, el Comte Guifré I de Barcelona i la Comtessa Guinedell varen adreçar una carta manuscrita convidant el MH president de la Generalitat de Catalunya a presidir els actes de la Diada Nacional de Catalunya a Ripoll bressol de Catalunya i Capital Catalana de la Cultura 2013, el proper 11 de setembre.


Premi Jove Empresari de 2012

Sergi Corbatera Jorge, de Campdevànol, va ser un dels tres finalistes al Premi Jove Empresari de Catalunya en la categoria Millor Iniciativa Empresarial 2012. L'acte de proclamació va tenir lloc el passat 11 de juny de 2013 en el marc del Camp Nou del FC Barcelona.
Sergi Corbatera no va ser finalment el premiat, però el fet que arribés a finalista, i el fet d'enfocar una iniciativa empresarial des del Ripollès, valorada i escollida com a tercet finalista  entre més d'una cinquantena de candidats fa sentir un orgull especial a la gent que estimem i som del Ripollès; això vol dir que al Ripollès hi tenim talent, al Ripollès hi ha trempera emprenedora... hi ha gent en potència; i actituds i projectes com el que lidera el Sergi ho avalen. Una desena de persones del Ripollès i representants de la Junta de Joves Empresaris del Ripollès AIJER  (htttp://jovesempresarisripolles.blogspot.com) el varem acompanyar en aquest acte.
Sergi Corbatera és el soci fundador de la firma Fahrenheit Risk International, una companyia dedicada a les reassegurances del risc climàtc i meterològic en un entorn de negoci internacional.
Més info a :
.