20/2/16

Un record in memoriam

En memoria i emotiu record de la Muriel, el somriure de la revolta. Descansa en pau. Sempre ens acompanyaràs en el camí que hem emprès amb tu i ara per tu.

9/2/16

Ripollès Liders 2015, categoria Esports

Resum de la meva intervenció a la cerimònia d'entrega dels guardons Ripollès Liders 2015, celebrada al Teatre Comtal de Ripoll el passat dia 5 de febrer de 2016; corresponent a la categoria Esports 2015.

Petanca, tennis, paddel, running, marxa nórdica, esquí de fons, esquí de muntanya,  esquí alpí, escacs, tennis taula, cros, btt, trial bici, trial de motos, futbol, futbol sala, futset, hoquei patins, natació, básquet, gimnàstica, orientació, marxes de regularitat, atletisme, curses de muntanya, trails, duatló, ciclisme, automobilisme, raquetes de neu, patinatge, surf de neu, escalada, enduro, tir amb arc, piragüisme, parapent, descens d’engorjats, taekondo, judo, karate, hípica, horseball, pilates, dansa, fitness, ioga, tir al plat, caça i pesca, dards, golf, cicloturisme, senderisme, espeleologia, curses d'obstacles, aerobic, rugby, monopatí, …

Són algunes de les modalitats esportives que es practiquen al Ripollès i potser me’n deixo alguna… espero que al mencionar-les totes i tots us hagueu identificat amb el vostre esport o imaginat per un moment quan, com i on el practicàveu. Esports amb molts afeccionats i altres esports dits –o mal dits- minoritaris, però tots representatius de la diversitat de persones que vivim i gaudim de la nostra comarca. Alguns han generat grans campions o campiones, altres ja hi arribarem amb el temps … perque recordem que en l’esport l’important no és guanyar, sinó que sempre s’ha dit que l’important és la PARTICIPACIÓ.

I tants esportistes de ben segur no se’n sortirien sols, sense les aficions, sense els clubs i entitats esportives, sense les juntes i la seva tasca desinteressada, però també fins i tot sense els ajuntaments i el seu suport, el personal i les instal.lacions, o el Consell Esportiu del Ripollès i l’esport escolar, l’esport base, …. Amb persones al darrera que dia rera dia durant tot l’any treballen per a la promoció i millora de l’esport i per tant de la salut i la qualitat de vida a casa nostra.

Avui és també un dia, més enllà de qui sigui el Líder Ripollès del  món de l’esport, d’agrair tota la tasca d’aquest col.lectiu de persones, entitats i institucions –fins i tot recordar-ne moltes que ja no hi són, però que el seu llegat continua viu- que promouen l’esport al Ripollès.