18/3/08

Jordi Munell 65è a la VII Nocturna Clàssic Rally

Jordi Munell i Moisés Taboda, 65ens a la VII Nocturna Clàssic Rally

Els ripollesos Jordi Munell i Moisés Taboada varen acabar la setena edició del rally de regularitat Nocturna Classic que va tenir lloc a l’Esquirol, celebrada aquest passat dissabte dia 15 i sota l’organització del Classic Motor Club del Bages.
Munell i Taboada al volant d’un Lancia Beta 2000 de l’any 1979 varen aconseguir la 65ª posició dels 100 inscrits, en una prova considerara la més llarga i dura de les edicions realitzades. Varen comptar amb l’assistència de Xavier Esclusa dins l’estructura de rallyraidservices.com

Amb un recorregut d’uns 350 km, els pilots varen circular per trams mítics del món dels rallys com la Costa dels Gats, la pujada de la Trona, el Coll de Ravell, el Coll de Bracons o Fontfreda entre d’altres, plens de trams de corbes i on es feia molt difícil mantenir el promig de 50 km/h que s’imposava.

Munell i Taboada, varen mostrar-se molt satisfets del resultat, tenint en compte que competien en la categoria de sense instrumentació, comptant només amb el comptaquilòmetres del vehicle si un cronòmetre per als càlculs del promig i la velocitat mitjana.